Openingstijden: Ma - Vr: 09.00 - 17.00
Vanaf 3 personen op locatie

BHV Basis cursus

Locatie
Bij u op locatie
Hoe lang
4 dagdelen
Personen
Minimaal 3 personen

BHV basis cursus

Welkom bij Training & Advies MVM, wij zijn een opleiding bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende medische en brand opleidingen. Ons opleiding variatie kunnen we in verschillende categorieën verdelen. We geven u hier uitleg over onze BHV basis cursus.

In elke organisatie moet iemand opgeleid zijn tot BHV’er. Mocht zich een calamiteit voor doen in uw organisatie, kan de BHV’er naar protocol handelen en hulpverlenen. Wij geven op maat gerichte BHV-basis cursus, omdat wij vinden dat geen enkel organisatie of situatie het zelfde is.

Soms bent u de enige aanwezige persoon bij een ongeval en moet adequaat op treden. Stel: binnen uw organisatie vindt er een ongeval plaats met een van uw medewerkers, wat gaat u doen? Moet u zelf actie gaan ondernemen? Of kijkt u hulpeloos toe?

Bovenstaande situatie is slechts een enkel voorbeeld waarin het goed is om de BHV geschoolde medewerker te hebben. Als er in uw organisatie iets gebeurt zoals er breekt brand uit, een medewerker valt van de trap, valt flauw of de hele organisatie moet ontruimd worden voor een bommelding, dan is het belangrijk dat er BHV’ers zijn die weten hoe ze dit soort calamiteiten moeten aanpakken.

De bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om deze taak te kunnen uitvoeren. Een BHV’er zal als eerste ter plaatsen zijn en handelen volgens protocol of hulp verlenen in uw organisatie. Met inzet van een BHV kan de tijd overbrugd worden van het moment dat het incident plaats vindt tot het moment dat de professionele hulpverleners arriveren.

Na het volgen van deze opleiding kunt u op een verantwoorde en correcte manier optreden bij:

 • Ongevallen
 • Brand bestrijding
 • Ontruimen
 • Omgaan met blusmiddelen
Wij verzorgen BHV-basis cursus voor alle soorten organisaties en komen al op locatie vanaf 3 personen. Bent met minder dan 3 personen gaan we in overleg met een locatie en bespreken voor de opleiding van BHV.

Wat leert u tijdens BHV basis cursus

De opleiding duurt 4 dagdelen:

 • 2 dagdelen krijgt u Basis Brandbestrijding zowel theorie als praktijk met   blusmiddelen.
 • 2 dagdelen krijg u Basis Medisch zo als reanimatie, ziektebeelden en verschillende medisch handelingen.

 • Cursusduur: 4 dagdelen, incl. examen

 • Examen: volgens lesstof NIBHV

 • Diploma: 1 jaar geldig, waarna elk jaar een herhaling plaats vindt

 • Groepsgrootte: min. 3, max.12 personen

 • Examen duur : 30 minuten

De BHV basis cursus van Training & Advies MVM geven wij in heel Brabant. Zo komen we geregeld in Nuenen, Helmond. Den Bosch, Tilburg, Breda, Valkenswaard, Veghel, Deurne, Weert, Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Geldrop, Son en Breugel en Eindhoven.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar om, al uw vragen over BHV basis cursus te beantwoorden.

Waarom voor Training & advies MVM kiezen?

Op eigen locatie

Al vanaf 3 personen op locatie ongeacht welk opleiding. Individueel op afspraak.

Ervaring

Ervaring is de kennis/training overbrengen die u nodig heeft voor uw bedrijf of instanties, organisatie.

Beste prijs / kwaliteit

Wij geven opleidingen op maat, zodat u er meer uit kan halen. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Martien van Melsen

Als u nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u.

Mail ons

Wat onze klanten zeggen


  Over ons

  Training & Advies MVM is opgericht in 2013 door Martien van Melsen. Hij heeft 17 jaar bij defensie gewerkt in degeneeskundig verzorging en brandveiligheid daarna is hij doorgestroomd bij defensie als instructeur/medisch docent.
   
  Hij is een specialist in acute zorg door vele jaren ervaring en met zijn deskundigheid weet hij precies wat u nodig heeft in u werkomgeving.
  We geven gerichte opleidingen zoals BHV, EHBO, Reanimatie en nog veel meer. Voor grote en kleine organisaties.
   
  Ons team, bestaande uit instructeurs veiligheid, reanimatie, agressie trainer, lotussen en administratie is zeer ervaren. Training & Advies MVM is er om de transparantie, flexibiliteit en service te bieden die organisaties tegenwoordig eisen.
   
  Training & Advies MVM is enthousiast en sociaal, want kennisoverdracht is voor ons belangrijk. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen er voor dat de cursus en training goed bij u overkomen.
  Door onze formule werken met kleinere groepjes en op uw locatie, zijn wij uniek in de regio.
   
  Kijk voor meer informatie op ons website of neem gerust contact op.

  Contact info

  • Cornelis Dopperstraat 62 - 5654 JJ - Eindhoven

  © Copyright 2021 - Training & Adsvies MVM - website: van dongen design - Inloggen